הטריגליצרידים ירדו מ 524 ל- 259 ב- 3 חודשים
pp1

הטריגליצרידים ירדו מ 524 ל- 259 ב- 3 חודשים

במשך שנים רבות נאבקתי בעודף משקל וטרדות בריאותיות כמו כאבי פרקים, עייפות כרונית, לחץ בסרעפת, צרבות, הרגשת כובד כללי וברכיים כואבות.
הגעתי לטלי בהמלצה של חברה ובזכותה שיניתי לחלוטין את הרגלי התזונה שלי.
ירדתי 10 ק״ג תוך חודשים ספורים, ירדתי ממידת מכנסיים 42-44 ל36-38 , הפסיקו לי כאבי הפרקים, אני ישנה טוב יותר ובאופן כללי מרגישה טוב יותר עם עצמי, פיזית ונפשית.
בהתחלה, התזונה החדשה והשונה הזו נראתה לי מורכבת (אני צמחונית מגיל 12), אני גם מאוד עסוקה ולא אוהבת לבשל יותר מידי. אבל במהרה, בזכות הדרכתה המקצועית והצמודה של טלי, גיליתי שהיא דווקא פשוטה ליישום, טעימה ומזינה.
הפסקתי לחוש צורך לנשנש בין ארוחות (קסם בפני עצמו).
בדיקות הדם שלי השתפרו באופן משמעותי, בעיקר בכל הקשור לרמת השומנים בדם ובכבד.
קיצורו של דבר, אני מאוד ממליצה לנסות לפחות, גם אם זה נשמע שונה מכל מה שהכרתם.
חיי השתנו לטובה בכל התחומים.
אין לי מספיק מילים להודות לטלי על שלימדה אותי דרך חיים חדשה ובריאה זו.

תודה,
מיכל ווסר
יפו

 

התחברת למה שקראת?
אני שולחת פעמיים בחודש בקבוצת הוואטסאפ שלי תובנות, טיפים ומאמרים שיכולים לעזור לעשות סדר – בגוף, בראש ובדרך.
הקבוצה שקטה (רק אני כותבת בה), בלי חפירות – אבל עם ערך שלא כדאי לפספס.
להצטרפות לקבוצת – יש דרך אחרת
https://chat.whatsapp.com/BWM9VLzSPGW9CQJPgZUS23?mode=ac_t

מעוניינים לקבל למייל את המאמר הבא שאפרסם?
מלאו את הטופס ותהנו מהקריאה:

סיפורי הצלחה

מאמרים נוספים

מרק עצם צום מדמה צום

דיאטה מחקה צום (Fasting Mimicking Diet)

הדיאטה שמחקה צום (Fasting Mimicking Diet) היא אחד הכלים העדינים והעוצמתיים שאני מכירה לאיפוס הגוף.במשך חמישה ימים בלבד, דרך תזונה מבוקרת וצמחית, הגוף מפעיל מנגנוני

 תוכן האתר נועד לספק מידע כללי בלבד ואינו בא להחליף ייעוץ מקצועי או להכשיר מטפלים. אין להסתמך על המידע באתר כעל מקור בלעדי, או כתחליף לייעוץ, טיפול, אבחון, השגחה וחוות דעת של רופא מוסמך. מתן אמון בלתי מסויג בתוכן כלשהוא באתר הוא סיכון שכולו של הגולש ובאחריותו. כמקובל בתחום הרפואה המשלימה, התאמת טיפול נעשית באופן אינדווידואלי וספציפי לכל אדם, כל מקרה לגופו, לכן יש להתייחס אל התכנים באתר בזהירות ואין להסתמך עליהם.
חלק מהמידע הינו בגדר דעה אישית של הכותבת בלבד ואינו מתיימר להתאים לכל אדם. השימוש והצפייה באתר הינם באחריות הגולש בלבד ואין לראות במידע המופיע באתר משום הבטחה לתוצאה כלשהי ו/או אחריות או חובות כלשהם של הכותבת לכל נזק ישיר ו/או עקיף העלול להיגרם כתוצאה משימוש לא מוסמך במידע זה. 

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן