איזה שבוע שזה היה ….מלא בניסים!
השבוע הגיעו אליי לקליניקה 3 מטופלים שהגדירו את מה שקרה להם כ – נס חנוכה!
(תכף אסביר למה אין פה כל כך ניסים אבל בגלל שזה התקשר לי כל כך לחג, הייתי חייבת :))
הנס של אבנר:
אבנר, גבר בן 53 הגיע אליי לפני 3 חודשים עם A1C 7.6% (דומה לממוצע יומי של 190) והוא נוטל כדורים…
למי שלא יודע A1C זו הבדיקה לסוכר הממוצע בשלושת החודשים האחרונים, ניתן לקרוא על זה בהרחבה במאמר שכתבתי בשבוע שעבר לחץ כאן למעבר למאמר.
השבוע הוא הגיע אליי לביקור עם תוצאה של – 6.2% !! (דומה לממוצע יומי של 143)
ירידה מאוד משמעותית!!
הנס של אסנת:
אסנת בת 51 הגיעה אליי לפני 3 חודשים עם A1C של 7.9%, השבוע בבדיקה התוצאה הראתה – 6.1% . היא היתה בטוחה שהמכשיר בקופת חולים לא היה מכויל וביקשה לחזור על הבדיקה, אבל התוצאה שהגיעה היתה זהה.
ורון עשה לי ממש את השבוע:
רון גבר בן 37 הגיע אליי לפני 12 חודשים עם A1C של 7.7% , השבוע בבדיקה 5.1%. (וגם 15 ק"ג פחות)
הוא כבר לא מוגדר סכרתי ולא צריך תרופות בכלל!!
מעבר לתוצאות המדהימות האלה, הייתם יכולים לראות את אנרגיה שהייתה לכל אחד מהם.
כאילו הייתה השתקפות בעיניים של הנרות שהם הדליקו אתמול, (בלי הסופגנייה כמובן…)
משהו שם השתנה…
ולא
זה לא נס…
כי ניסים אולי קורים, אבל בעיקר אם אתם מכוונים לשם.
ולמה אני כותבת את כל זה?
לא כי אני רוצה להתרברב בהצלחה שלי כמטפלת … (כי בינינו, אני רק המתווכת והתומכת פה, ההצלחה היא של כל אחד באופן אישי!).
הסיבה שאני כותבת את זה, כי אני חושבת שזו ההוכחה בשבילך שזה אפשרי!
זו ההוכחה שאנשים שהיו בדיוק במצב שלך וקיבלו החלטה לקבל עזרה – נמצאים היום במקום אחר.
והם נמצאים במקום אחר כי הם החליטו לא לקבל יותר את המצב שלהם כגזירת גורל והם האמינו שאפשר אחרת.
ואני רוצה שגם לך יקרה נס חנוכה פרטי.
מחלת הסוכרת אינה מחלה כרונית, היא מחלה תזונתית.
ומחלה תזונתית אפשר לרפא רק באמצעות תזונה ולא באמצעות תרופות.
שנקבע פגישה? הנייד שלי 050-7499980
בפגישה של שעה וחצי נעבור על בדיקות הדם ונבנה יחד תוכנית מותאמת אישית עבורך.
מבטיחה שגם לך יקרה נס חנוכה עוד השנה!
וכדי לחמם את האווירה ביום חורפי כזה, הנה מתכון למרק פטריות מנצח:
מרק השומר את הסוכר שלך נמוך ומשביע לאורך זמן.
זה חלק מהסוד בקלות שבה אפשר להוריד סוכר.
פשוט להישאר שבע וללא חשק למתוק – וזה אפשרי!
מרק פטריות
מרכיבים:
- 110 גר' חמאה
- 1 בצל שאלוט
- 500 גר' פטריות טריות מכל הסוגים
- 1 שן שום
- 1/2 כפית טימין יבש
- 1 ליטר מים
- 225 מ"ל שמנת להקצפה
- 250 גר' שורש סלרי
- 1 כף חומץ בן יין
- פטרוזיליה טרייה – אופציה
אופן ההכנה:
- לשטוף ולחתוך את הפטריות הסלרי והבצל.
- להכניס לסיר את החמאה ולטגן את הסלרי והפטריות עם הבצל הקצוץ והשום.
- להוסיף טימין , חומץ בן יין ומים ולהביא לרתיחה.
- לבשל כ- 15 דק' עד שהסלרי יהיה רך.
- להוסיף את השמנת ובעזרת בלנדר ידני לערבב עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.
- להוסיף פלפל ומלח לפי הטעם.
- להגיש עם מעט פטרוזיליה מעל.
בתיאבון!
רוצים לקבל עדכון כשהמאמר הבא יתפרסם? הצטרפו עכשיו לרשימת הדיוור שלי
האמור לעיל מהווה מידע כללי בלבד ואינו מהווה בשום אופן ייעוץ רפואי או ייעוץ מקצועי כלשהם, תחליף לייעוץ כאמור או המלצה אישית כלשהי אשר יכולה להינתן רק לאחר פגישת ייעוץ אישית, ואין בהם כדי ליצור יחסי מטפל-מטופל. על כן כל הסתמכות על האמור לעיל הינה באחריותך בלבד.