הסיפור של ניסים שה- A1C שלו ירד מ- 8.2% ל- 6.7% ב- 3 חודשים!
pp

הסיפור של ניסים שה- A1C שלו ירד מ- 8.2% ל- 6.7% ב- 3 חודשים!

ניסים הגיע אליי בגל הראשון של הקורונה, בימים שבהם עברתי לטפל רק בזום.
מטופל בתרופות לסוכרת מזה כמה שנים ועם בעיות שינה חמורות. בדיקות הדם הראו שההמוגלובין A1C הגיע ל- 8.2% ! היום אחרי 3 חודשים בבדיקות הדם ההמוגלובין A1C היה 6.7%! (נכון, יש עוד דרך אבל השינוי ניכר) וכשהוא מקפיד על התזונה הוא ישן גם 8 שעות בלילה כשקודם ישן שעה וחצי.

הנה הסיפור שלו במילים שלו:

לאחרונה, מזה מספר חודשים רמות הסוכר בדם החלו לעלות בצורה מדאיגה. התעוררתי בכל לילה עם תחושת צמא וצריבה בשתן . בדיקות הדם שעשיתי הראו שההמוגלובין הגיע לרמה של 8.2% . קיבלתי כדורים מרופאת המשפחה שעבדו היטב אבל גרמו לי לבחילות וגם הבנתי שאני מזיק קשות ללבלב.
החלטתי לפנות לטיפול לא קונבנציונלי.
תוך כדי גלישה באינטרנט נתקלתי במודעה של טלי חקק והחלטתי לנסות.
בפגישת הזום הראשונה היא בחנה את בדיקות הדם שלי ואת הרגלי האכילה. הסתבר שכל מה שחשבתי שבריא וטוב לסוכר לא היה כך. היא הסבירה לי מהם הנזקים שנגרמים לי מפחמימות ומה החשיבות של חלוקה נכונה בין חלבונים פחמימות ושומנים.
יישמתי בקפדנות את ההנחיות ולא היה לי קשה בכלל ואפילו נהניתי מהאוכל.
היום בבדיקת דם ראשונה אחרי 3 חודשים בלבד:
הטריגלצרידים והכולסטרול ירדו בצורה משמעותית וההמוגלובין ירד מ- 8.2% ל- 6.7% ! כבונוס גם ירדתי במשקל כ-5 ק"ג מיותרים ואני מרגיש מצוין.

מעוניינים לקבל למייל את המאמר הבא שאפרסם?
מלאו את הטופס ותהנו מהקריאה:

סיפורי הצלחה

מאמרים נוספים

עייפות וסוכרת – פתרון טבעי

 סוכרת היא מצב כרוני המשפיע על מיליוני אנשים ברחבי העולם ואחד התסמינים השכיחים והמתישים שלה הוא עייפות. עייפות בסוכרת עלולה להיות חוויה מתמשכת למדי המקשה

מתי הכי טוב לאכול כדי לרדת במשקל

מתי הכי טוב לאכול כדי לרדת במשקל

 דפוסי האכילה שלנו בעשורים האחרונים השתנו באופן משמעותי ויש להם חלק גדול במגפת ההשמנה והסוכרת. אחד משלושת השינויים העיקריים בהרגלי התזונה שלנו הוא זמן האכילה.

לחץ דם גבוה וסוכרת מה הקשר

סוכרת ולחץ דם גבוה: מה הקשר?

יתר לחץ דם הוא אחד מגורמי הסיכון העיקריים לתמותה ממחלות לב וכלי דם, אשר נמנות על סיבות המוות המובילות בישראל. פתיחה קצת מדכאת לכתבה ….מודה.

חשיבות המגנזיום לסוכרתיים

מגנזיום הוא אחד המינרלים החשובים ביותר, אשר הכרחי לפעולתם של יותר מ -300 אנזימים שונים. כיום כ-  70% מהאנשים סובלים ממחסור במגנזיום ובמיוחד סוכרתיים. מהי

יום הסוכרת 2020

בימים אלו של מגפת ה- COVID-19, כשהכלכלה העולמית מתרסקת, ואנחנו חווים סכסוכים גזעיים ופוליטיים ברמה יומיומית נראה על פני השטח שזה לא ממש הזמן לעסוק

ויטמין D לסוכרתיים

הקשר בין ויטמין D וסוכרת

מחסור בוויטמין D ומחלת הסוכרת הפכו בשנים האחרונות להיות מגיפות עולמיות וההערכה היא ש- 75% מהאנשים במדינות המערב חיים בחוסר. הסיבה העיקרית: חוסר חשיפה לשמש.

 תוכן האתר נועד לספק מידע כללי בלבד ואינו בא להחליף ייעוץ מקצועי או להכשיר מטפלים. אין להסתמך על המידע באתר כעל מקור בלעדי, או כתחליף לייעוץ, טיפול, אבחון, השגחה וחוות דעת של רופא מוסמך. מתן אמון בלתי מסויג בתוכן כלשהוא באתר הוא סיכון שכולו של הגולש ובאחריותו. כמקובל בתחום הרפואה המשלימה, התאמת טיפול נעשית באופן אינדווידואלי וספציפי לכל אדם, כל מקרה לגופו, לכן יש להתייחס אל התכנים באתר בזהירות ואין להסתמך עליהם.
חלק מהמידע הינו בגדר דעה אישית של הכותבת בלבד ואינו מתיימר להתאים לכל אדם. השימוש והצפייה באתר הינם באחריות הגולש בלבד ואין לראות במידע המופיע באתר משום הבטחה לתוצאה כלשהי ו/או אחריות או חובות כלשהם של הכותבת לכל נזק ישיר ו/או עקיף העלול להיגרם כתוצאה משימוש לא מוסמך במידע זה. 

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן